Jullov, pizza o fireshow. 20/12

Idag var sista skoldagen för terminen, Zack har avverkat halva 2:an och Theo halva 8:an.

Precis som vanligt när det slutar barn i skolan så sjunger man för dem och idag var det många som fick sätta sig i mitten och däribland våra killar.Eftersom Zack fortfarande inte var pigg så följde han med hem efter avskedssången. Han behövde vila upp sig för att orka med avskedstalet samt kvällens avslutning.

Jag tog en promenad ner till So Good och satte mig med en mangoshake och en bok och slöade. Jag fick dock underhållning när de skulle montera upp den fantastiskt fula julgranen. 🎄😂😂

Efter 1,5 timme så bytte jag av Linda i lägenheten så hon också fick komma ut en stund.

Dagens lunch var av den oglamorösa sorten, jag käkade omelett, Zack pasta+korv och Linda stekta ägg o macka.

13.30 var vi kallade till skolan för att lyssna på Åsas avskedstal till Zack. Vi fick först vara med på lite matte och engelska undervisning.

I talet så berättade Åsa om hur hon upplevt personen Zack. Hur omtänksam han är mot andra och hur bra koll på vad man ska och inte ska göra. Hon berättade också att han blivit kallad Jack och Aston av henne många gånger. Samt att han gärna lägger till as framför ord, typ asbra, asgod, asskön mm. Så äntligen fick han sin Thaibok som innehåller en del av det han har gjort här, den gamla har han läst massor av gånger hemma.

Sen gick hela familjen hem och vilade, efter 30-60 min sömn så var familjen laddad igen. Kl 15.45 skulle vi träffa lite vänner för att gå till Bajen Pizzeria och äta pizza ihop. Det var ihop med Zacks klasskompisar Elvira och Viggo och deras familjer. Det var riktigt goda pizzor och han som har stället har tydligen bott i Sverige ett tag.

Kl 17.15 var det samling på skolan och avslutningen skulle dra igång kl 17.30. Vi bjöds på sång och musik av elever och lärare, toppenunderhållning av alla deltagare.

Efter alla uppträdanden så var det dags för fackeltåg till stranden för att avsluta hos Mr Noi på So Good. Dagen till ära så bjöds vi även på en kanonfin solnedgång.

Väl framme på stranden så bjöds vi på ett tal av rektorn Lola och sen även en dansuppvisning av alla elever innan avslutningen var klar och jullovet drog igång.

Nu hade mörkret lagt sig och det var dags för fireshow, det var många som körde idag och många för första gången. Kvällen slutade med att Theo körde för andra gången och Zack gjorde sin första fireshow😱, 2 nöjda killar.☄️Lite goa drinkar, glassar och snacks blev det också under kvällen.

Vid 20.30 var det ett gäng möra barn kvar på stranden så det var dags att gå hem. Theo stannade kvar med Hugo o Hannes på Easy Bar och Indianen, det slutade med ytterligare 1 fireshow.

Väl hemma igen så blev det lite kvällsmat och Zack tog sin penicillintablett innan det var dags att sova. Theo kom hem nöjd och glad vid 22.15.

Imorgon är alla lediga och då ska vi ta mopparna och dra iväg söderut.

Robert

Lämna en kommentar